DVD: Complete Cursus Fingerstyle Gitaar
DVD: Complete Cursus Fingerstyle Gitaar
0 Reviews | Review toevoegen

De geroemde DVD van Eltjo Haselhoff, waarin hij beginners snel op weg helpt met het leren spelen van fingerstyle gitaar.

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met deze online cursus leer je een unieke gitaartechniek: fingerstyle. Met fingerstyle - beroemd geworden door spelers als Jerry Reed, Chet Atkins en Tommy Emmanuel - speel je volwaardige muziek, helemaal alleen, met een melodie, accoorden én een basbegeleiding, allemaal tegelijk! Dat klinkt meestal heel wat beter dan alleen maar wat akkoorden aanslaan of een beetje ‘pingelen’. Bovendien kun je met fingerstyle alle soorten muziek spelen, van klassiek tot hard rock. 

Complete cursus voor de prijs van één gitaarles
Voor de prijs hoef je het niet te laten: zo’n beetje de prijs van één gitaarles. Maar als je deze cursus onder de knie hebt, mag je jezelf rekenen tot de betere gitaristen. Bovendien leer je met deze cursus niet alleen gitaarspelen: je leert ook hoe je het moet aanpakken om zelf verder te gaan als je klaar bent met deze cursus. Want, zoals Eltjo zegt: "Als je altijd afhankelijk blijft van anderen, word je nooit een echte gitarist!" 

Voor beginners en gevorderden
Voor deze cursus hoef je nog géén gitaar te kunnen spelen en is geen voorkennis van muziek nodig. Toch is de cursus ook geschikt voor gevorderde spelers die fingerstyle willen leren. En dankzij de mini-performances, de vele tips, Eltjo's formidabele techniek, plus een schat aan waardevolle adviezen en extra informatie (bijvoorbeeld over het goed afstellen van je gitaar), is deze cursus zelfs interessant voor gevorderde fingerpickers. 

Met online ondersteuning
Dit is géén cursus waarbij je zelf alles maar moet uitzoeken: er wordt steeds precies verteld wat je oefenen moet voordat je verder kunt gaan. Maar mochten er toch dingen onduidelijk zijn, dan sta je niet alleen. Op zijn Facebook pagina kun je altijd met al je vragen bij Eltjo persoonlijk terecht kunt.

Let op: Als u deze DVD wilt bestellen, vult u dan tijdens uw betaling in het veldje 'Opmerkingen' uw postadres in. Mocht u dit vegeten, dan nemen wij per email contact met u op. U kunt uiteraard ook de online versie van deze cursus bestellen, in dat geval hebben wij geen postadres van u nodig. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.