Voordeel-licentie voor beginners
Voordeel-licentie voor beginners
2 Reviews | Review toevoegen

 Licentie voor "Iedereen kan GITAAR spelen!" en "Complete Cursus Fingerstyle Gitaar"

Standaard levertijd

Download direct na betaling

€ 61,90
€ 49,95
Prijs per licentie

 

Aantal: 
Bestellen

Wil je leren gitaarspelen? Of zelfs GOED leren gitaarspelen? Voor de serieuze aspirant gitaristen is er deze dubbele online licentie voor onze cursussen Iedereen kan GITAAR spelen! en Complete Cursus Fingerstyle Gitaar. De eerste cursus is perfect voor beginners die nog nooit een gitaar van dichtbij hebben gezien, de tweede cursus sluit naadloos aan op de eerste en helpt je een flink eind op weg naar - in de ogen van velen - de Heilige Graal van het Gitaarspel: fingerstyle gitaar. Koop beide licenties tegelijk en je spaart bijna 12 Euro uit! 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Leonard - 17-01-2021 13:27

Heel erg goed is ook het hoofdstuk over gitaren en hoe je als beginner een gitaar moet uitzoeken in de muziekwinkel. Alleen die informatie is de prijs van de cursus al waard.

Maarten - 06-01-2021 09:17

Nog nooit eerder gitaar gespeeld, maar altijd graag gewild.

Met deze cursus is het mij eindelijk gelukt. Dit dankzij de uitstekende simpele uitleg vanaf het eerste begin, de voortdurende stimulatie om door te blijven gaan en vooral de hoogwaardige didactische vaardigheden van Eltjo.

Jammer alleen dat er geen meerdere vervolgcursussen zijn.